Elu Maitseb Paremini

Rimi peakokk – Jörgen Kohal

Rimi peakokk Jörgen Kohal

Ma olen kirglik kokk

Erinevate maitsete kokkusobitamine oli juba noorpõlves minu jaoks põnev tegevus. Seega tuli kokaks õppimine üsna loomuliku jätkuna. Nüüdseks olen pea kümme aastat leiba teeninud Eesti parimate restoranides klientidele hõrgutavaid roogi pakkudes.

Köök on minu maailm

Olen end alati hästi tundnud nii suuremates kui ka väiksemates köökides. City Marina, Tigu, Noa – need on vaid osad restoranid, kus olen kümne aasta jooksul end proovile pannud ja loodetavasti ka õnnestunud.

Koka töö on rutiinivaba

Ükski päev ei ole sarnane. Isegi, kui toit, mida serveerid on kuude viisi sama sisu ja nimega, on ikka midagi, mis teeb selle mõnel päeval eriliseks. Vahel on selleks tänulik klient, kelle maitsemeeli olen saanud üllatada.

Minu vaba aeg kulub loodusele ja kunstile

Kalapüük, pikad matkad metsas ja eneseväljendus pintsli ja lõuendiga – need tegevused paeluvad mind siis, kui ma parasjagu köögis pole.

Võtan oma tööd Rimis suure väljakutsena

Kuidas teisiti saakski, kui korraga on minu võimuses muuta vähemalt poolte Eestimaa elanike maitse-eelistusi. Ma soovin üllatada Rimi kliente olemasoleva valmistoidu uuendamise aga ka täiesti uute maitseelamuste pakkumise näol. Mul on suur pagas väärt teadmisi, kuidas oma igapäevast toidulauda muuta tasakaalustatuks ning eriliseks. Tean, kuidas toit saaks maitseküllasem, silmale kena vaadata ning mil moel toitu valmistada, et võimalikult vähe sellest raisku läheks. Need nipid jõuavad õige pea Sinuni, hea klient. Mul on siiras rõõm neid Sinuga jagada.

Tutvu tootevalikuga